Cutit Cold Steel San Mai Master Tanto

COLD STEEL
1.124,90 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
COLD STEEL
Cod produs - SKU A016731
Disponibil in 7-10 zile de la comanda

Descriere

Cutit Cold Steel San Mai Master Tanto

Marime 29.21cm

Greutate 269.32gr

Nu există o persoană care lucrează astăzi în industria cuțitelor care să știe mai multe despre Tanto decât Cold Steel. La urma urmei, Cold Steel a fost cel care a inventat și popularizat acest stil de cuțit la începutul anilor 1980. Am cheltuit milioane de dolari pentru a convinge publicul, atât prin publicitate, cât și prin demonstrații live sau înregistrate video, de numeroasele avantaje ale lui Tanto.

Producem Tanto de mai bine de 30 de ani și încă nu există nicio fabrică sau un producător de cuțit personalizat în jurul fabricării unui Tanto care să se apropie de puterea de tăiere, tăiere sau perforare a unuia care este fabricat de Cold Steel.

Toate Tanto-urile noastre au un finisaj satinat, strălucitor, adânc pe teșiturile lamei șlefuite și un finisaj cu granulație contrastantă pe suprafețele plane ale lamei. Această tehnică evidențiază metodele noastre de șlefuire de ultimă generație și subliniază aspectul unic al Cold Steel Tanto. În plus, cutitele Tanto sunt prevazute cu faimosul nostru mâner Kraton® oval turtit.

Detalii

SKU
A016731
Categorii
Greutate
0.3 kg
Brand