Cutit Cold Steel Stiff Curved Boning

COLD STEEL
159,90 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
COLD STEEL
Cod produs - SKU A016728
Disponibil in 7-10 zile de la comanda

Descriere

Cutit Cold Steel Stiff Curved Boning

Marime 28.5cm

Greutate 122gr

De zeci de ani încoace, președintele Cold Steel, Lynn C. Thompson, și-a petrecut mult timp călătorind prin lume testând produse în timp ce vânează și pescuiește.

În aceste excursii, el nu numai că prelucrează vânatul pe care îl ucide (care este donat comunităților locale), dar își petrece tot timpul pe care îl poate petrece vorbind cu fiecare măcelar, pescar, vânător sau bucătar pe care îl poate găsi într-o căutare constantă de idei noi, informații sau „trucuri ale meseriei”.

Noul Stiff Curved Boning este punctul culminant al tuturor acelor ani de cunoștințe acumulate. Lynn a dezvoltat o gamă largă de lame versatile pentru utilizatorii comerciali și profesioniști. De la abatoare și măcelari, bucătării comerciale și bucătari până la vânători și pescari, există lame pentru toată lumea! Fiecare cuțit este fabricat din oțel german 4116 crio-stins, ascuțit, pentru ușurință de ascuțire la locul de muncă sau pe teren. Mânerele lor au un miez Zy-Ex™ rigid la interior pentru durabilitate, cu un exterior Kray-Ex™ mai moale, sigur pentru alimente, oferind o prindere confortabilă și anti-alunecare pentru ore de utilizare.


Detalii

SKU
A016728
Categorii
Greutate
0.1 kg
Brand