Release Compound Carter Like Mike Scott

CARTER
1.010,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
CARTER
Cod produs - SKU A015977
Disponibil in 7-10 zile de la comanda

Descriere

Release Compound Carter Like Mike Scott

Releaseul se prinde de incheietura mainii destinat arcasilor ce trag cu arc compound.

Like Mike are un interior dublu, foarte fiabil, pentru o precizie și repetabilitate sporite, menținând în același timp cea mai mică deplasare a declanșatorului de orice eliberare realizată vreodată de Carter. Declanșatorul are, de asemenea, un „over travel” minim pentru a elimina orice senzație spongioasă atunci când este declanșat, lăsându-vă o senzație perfect clară și un răspuns instantaneu. Declanșatorul are o gamă de reglare de la 0 la 5 livre, cu simpla rotire a unui șurub, astfel încât să puteți adapta declanșatorul la senzația exactă pe care o preferați.

De asemenea, prezintă popularul design cu fălci deschise care se încarcă rapid și silențios pe D loop pentru trageri curate și rapide care nu dau uzură excesivă buclei. Designul lung și elegant al lui Mike Mike este foarte plăcut din punct de vedere estetic și se potrivește perfect oricărui tragator care preferă un tragaci mai lung pentru eliberare solosinduse de degetul arătător.

Like Mike vine standard cu curea ajustabilă din piele Scott pentru confort superb și potrivire repetabilă.

Fie că sunteți pe câmp, în pădure sau pe o linie de tragere Releaseul Carter Like Mike Scott este cea mai buna varianta!

Detalii

SKU
A015977
Categorii
Greutate
0.2 kg
Brand