Set Coarda Cabluri Arbaleta Compound SoloFlex Standard

FLEX ARCHERY
319,90 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
FLEX ARCHERY
Cod produs - SKU C000007
Disponibil cu precomanda

Descriere

Set Coarda Cabluri Arc Compound Flex Archery Standard

Datorită faptului că acestea sunt personalizate si fabricate conform specificațiilor dumneavoastră, sunt produse care implica plata unui avans de 50%, iar comanda nu poate fi anulata!

Aceste seturi coarda cablurile destinate arbaletelor compound sunt fabricate in Spania, la cel mai inalt nivel de calitate.

Chiar daca sunt adresate ultimului model de arbaleta sau unuei arbalete mai vechi, toate sunt facute cu aceeasi grija. Întotdeauna sunt folosite cele mai bune materiale disponibile!

Pretensionate la 350 - 400 lbs (standardul din industrie).

Fabricantul foloseste materiale de la un producator consacrat - BCY Fibers, in culori aleatorii disponibile la momentul lansarii comenzii. Fabricate din BCY-X / 99.V44 în funcție de disponibilitate, matisate cu ata împletita Dyneema .014

Va rugam sa ne indicati in scris fabricantul si modelul arbaletei pentru care doriti sa lansati comanda, in mesajul de insotire al comenzii. In masura in care aveti disponibile informatiile lungimea corzii si cablurilor acest lucru este un plus in a ne asigura ca produsul comandat este si cel de care aveti nevoie.

Durata de asteptare pana la livrare de aproximativ 6 saptamani!

Detalii

SKU
C000007
Greutate
0.01 kg
Brand