Set Coarda Cabluri Arc Compound SoloFlex Custom Special

FLEX ARCHERY
349,90 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
FLEX ARCHERY
Cod produs - SKU C000006
Disponibil cu precomanda

Descriere

Set Coarda Cabluri Arc Compound SoloFlex Custom Special

Datorită faptului că acestea sunt personalizate si fabricate conform specificațiilor dumneavoastră, sunt produse care implica plata unui avans de 50%, iar comanda nu poate fi anulata!

Aceste seturi coarda cablurile destinate arcurilor compound sunt fabricate in Spania, la cel mai inalt nivel de calitate.

Chiar daca sunt adresate ultimului model de arc sau unui arc mai vechi, toate sunt facute cu aceeasi grija. Întotdeauna sunt folosite cele mai bune materiale disponibile!

Pretensionate la 350 - 400 lbs (standardul din industrie).

Fabricantul foloseste materiale de la un producator consacrat - BCY Fibers, in culori alese de dumneavoastra la momentul lansarii comenzii. Fabricate din BCY-X / 99.V44 în funcție de dorinta fiecarui client matisate cu ata împletita Dyneema .014.

Atat culoare sau culorile corzii cat si a matisajul sunt personalizabile, asa ca va rugam sa le indicati in scris pe langa datele legetate de arc (fabricant si model) in mesajul de insotire al comenzii. In masura in care aveti disponibile informatii clare legate de lungimea corzii si cablurilor acest lucru este un plus care ne ajuta in a ne asigura ca produsul comandat este si cel de care aveti nevoie.

Bonus: aprox 13 cm material D-loop!

Durata de asteptare pana la livrare de aproximativ 6 saptamani!

Detalii

SKU
C000006
Greutate
0.01 kg
Brand