41%

Shaft Carbon Easton Aluminum Carbon X10 - Set 12 Bucati

EASTON ARCHERY
1.999,90 RON (TVA inclus) 3.439,90 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
EASTON ARCHERY
Cod produs - SKU A033130
Disponibil in 7-10 zile de la comanda

Descriere

Shaft Carbon Easton Aluminum Carbon X10 Protour - Set 12 Bucati

Setul de shaft-uri care beneficiaza de aceasta reducere este in magazin, spine 900. Orice alta varianta va fi procesata la costul fara reducere!

Shaft de top destinat arcasilor care participa la competițiile destinate arcurilor recurve.

Easton X10 a câștigat mai multe titluri mondiale și olimpice decât orice altă săgeată - sau orice alt produs de tir cu arcul de orice fel - de la debutul său în competiție la Jocurile Olimpice din 1996 din Atlanta, SUA. De la debutul cu medalia de aur, a continuat să fie folosit pentru a câștiga fiecare medalie olimpică de la Jocurile de la Atlanta. Fibra de carbon cu modul înalt pe un miez de aluminiu de precizie, cu pereți subțiri, creează o sinergie de neegalat de precizie și durabilitate. Cu componente proiectate pentru a se potrivi cu performanța acestui arbore țintă final, fiecare dimensiune X10 are un design personalizat cu țeava, oferind cel mai bun spațiu liber, iertarea de eliberare a degetelor și potrivirea corectă a frecvenței pentru arcurile recurve moderne. X10. Nimic altceva nu se apropie.

Fabricat cu mândrie de Easton în SUA.

Specificații:
Fibră de carbon ușoară - high-modulus carbon, legată de un miez din aliaj de aluminiu precizie 7075
Finisaj carbon negru lustruit
Rectitudine ± .001 inchi
Toleranță la greutate: ± 0,5 grain
Componente - vândute separat!
Design conic!
FABRICAT IN USA
1. Datorită designului conic al lui X10 Pro Tour, greutatea GPI grain per inch afișată este o greutate medie pe inch a unui shaft de 29 inchi. 
Greutatea shaftului este puțin mai mare spre capătul din spate cu diametru mai mare și mai ușoară spre capătul frontal conic.
Un inch de shaft tăiat de la capătul vârfului cântărește de obicei 6-7 grain. 2. O.D nominală. la mijlocul arborelui. Partea frontală este mai mică. 3. Se recomandă ca nu mai mult de aceste lungimi să fie tăiate din partea din față a shaftului.Detalii

SKU
A033130
Greutate
0.2 kg