Sprijin Sageata Mathews Integrate MX

MATHEWS INC
1.904,90 RON (TVA inclus) 2.059,90 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
MATHEWS INC
Cod produs - SKU A034891
Disponibil in 7-10 zile de la comanda

Descriere

Sprijin Sageata Mathews Integrate MX

Acest sprijin de sageata compact, cu microajustare a fost proiectat special pentru arcurile Mathews cu un sistem de montare în coadă de rândunică - DoveTail pentru o instalare rapidă și ușoară, oferind în același timp o prindere sigură.

Microreglajul permite reglarea de precizie cu o ajustare de 0,0019 miimi de inch pe clic, atât pe orizontală, cât și pe verticală.

Prevazut cu un spatiu dedicat ce incadreaza totalmente sageata si o impiedica pe aceasta sa cada din locul destinat chiar si la lasarea usoara in jos a arcului.

Lansator cu cadere (Drop Away) pentru protectia totala a integritatii penelor, reglaj vertical, orizontal si de supraincarcare.

Lansatorul cade numai cand arcul este armat si se executa tragerea si pentru reducerea zgomotului suportul este prevazut cu pasla si amortizoare de cauciuc taiate in tehnologia laser.

Este construit cu tehnologia VDT (Velocity Drop-Away Technology). componentele sale sunt construite din aluminiu prelucrat in CNC de inalta precizie, otel inoxidabil si delrin.

Culoare: negru.

Detalii

SKU
A034891
Greutate
0.1 kg
Brand