7%

Stabilizator Lateral Axcel Carboflax 500 Pro 15 Inci

AXCEL
1.109,90 RON (TVA inclus) 1.199,90 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
AXCEL
Cod produs - SKU A045336
Disponibil in 7-10 zile de la comanda

Descriere

Stabilizator Lateral Axcel Carboflax 500 Pro 15 Inci

Înainte ca echipa de proiectare AXCEL® Archery să lucreze la construirea unui nou stabilizator, au investit zeci de mii de dolari în echipamente de testare a vibrațiilor și au petrecut un an descoperind care stabilizatoare reduc cu adevărat vibrațiile și care erau doar "cool". Apoi au început să descopere o modalitate de a îmbunătăți bara de carbon la noi niveluri.

După căutări, au descoperit că mai mulți producători de rachete aerospațiale, de ciclism, de automobile și de tenis au început să folosească amestecarea inului în straturile de carbon ale produselor lor. Nu numai că acest concept Flax a redus greutatea, dar a oferit de 3 ori mai mult amortizarea vibrațiilor decât sticla și cu 20% mai mult decât carbonul. Ei au descoperit că amortizarea naturală îmbunătățește performanța produsului prin absorbția vibrațiilor de frecvență mai mare. Compozitele de in au fost mai puternice și mai ușoare pentru a avea performanțe mai bune. Dar, de asemenea, erau mândri că inul este mai degrabă un materiar regenerabil, in comparatie cu cele derivare din combustibili fosili. Asa ca au pus la punct un stabilizator prietenos cu muncitorii și planeta!

Cu un an de date și cercetări intense asupra compozitelor de in și carbon, echipa de proiectare a AXCEL® a dezvoltat un stabilizator hibrid de tir cu arcul bio-compozit cu proprietăți avansate, folosind fibre naturale de in și material de carbon cu modul ultra înalt. Au lucrat la mai multe modele de ambalare pentru a găsi cel mai bun amestec absolut pentru reducerea vibrațiilor. Rezultatul este unul dintre cele mai puternice și mai eficiente stabilizatoare care au fost fabricați vreodată!

Fiecare stabilizator CarboFlax dispune de unul dintre amortizoarele de vibrații Kryptós Arc, în curs de brevetare, ale AXCEL®. Pe măsură ce designerii noștri au testat stabilizatoarele, au testat și amortizoarele de vibrații. Curând au aflat că unele produse erau trucuri, în timp ce altele au funcționat foarte bine. Ei au aflat că unele forme ar fi afectat axele X și Y, dar nu au atins axa Z, trimițând șocul înapoi în mâna arcașului. Suntem mândri că Kryptós Arc oferă o amortizare superioară în toate axele...X, Y și Z! Nervurile egal distanțate în jurul circumferinței cauzează o reducere superioară a vibrațiilor pe axa Z.

Inelele festone în formă de arc cu caneluri cu cel mai mic diametru în mijloc provoacă o reducere superioară a vibrațiilor axelor X și Y. Dincolo de formă, materialul nostru puternic de cauciuc brevetat suportă până la 10 oz de greutăți cu o cădere minimă.

Amortizoarele noastre de vibrații Kryptós Arc sunt rezultatul unor teste extreme și sunt standard pe toți stabilizatorii CarboFlax.

Fiecare stabilizator CarboFlax 500 Pro vine cu:

* Tehnologie hibridă compozită cu un diametru de 1/2 inch (0,500") pentru o rezistență mai bună la vânt.

* Amortizor de vibrații Kryptós Arc

* O greutate SST de 2 oz cu un diametru exterior de un inch

* O greutate SST de 1 oz cu un diametru exterior de un inch
Detalii

SKU
A045336
Greutate
0.15 kg
Brand