Despre noi

Salutare, dragi arcasi!

Managerul acestui magazin este Emil Cocris, arcas si om de vanzari dedicat domeniului tirului cu arcul, cu o experienta de 8 ani de zile.

Oferim la cerere consultanta telefonica sau in magazin tuturor arcasilor, indiferent daca sunteti arcas avansat sau incepator si veti primi sfaturi despre echipament si alegerea corecta a acestuia!

Chiar daca pe site-ul propriu nu sunt mai mult de doua mii de produse, furnizorii cu care lucram sunt capabili sa ne ajute cu aproximativ 100.000 de produse, asadar gama de produse este extrem de vasta si daca se intampla sa nu gasiti ceva pe site, cereti-ne o oferta, s-ar putea sa va surprindem placut!
In categoriile de pe site puteti vedea arcuri compound - pachete sau arcuri neechipate, arcuri recurve pentru avansati sau pentru initiere, arcuri traditionale, arcuri pentru cei mici, sageti, tolbe, panouri de tinta si multe alte accesorii pentru tir cu arcul, plus alte produse destinate celor pasionati de outdoor.
Prin echipamentul pe care vi-l putem furniza ne propunem sa va aducem la statutul de arcas pasionat, care sa se bucure de tirul cu arcul si sperăm că experiențele pe care le veți avea sa fie reusite si sa va bucurati de toată starea de bine pe care practicarea acestui sport minunat o poate oferi.

Va multumim mult pentru vizita pe site-ul nostru!

arcuri-sageti.ro

Ne place ceea ce facem!