Puteti opta pentru servicii de livrare prin curier sau ridica comanda din sediul firmei.

De retinut ca suntem un magazin online si plata pentru ridicarea comenzilor din magazin poate fi facuta doar prin transfer bancar, nu in numerar!

Dacă doriţi să plătiţi prin virament bancar, după plasarea comenzii veți fi contactat telefonic si veți primi prin email sau Whatsapp factura proformă cu toate detaliile de plată.
Întrucât există riscul epuizării stocurilor pentru produsele alese, vă rugăm să nu efectuaţi viramentul decat dupa o discutie purtata in prealabil.


Livrare este gratuita pentru comenzile cu o valoare de minim 900 lei - plicuri si colete cu o greutate de maxim 7 kg!
Exceptie fac destinatiile unde cei de la Fan Courier taxeaza km suplimentari, motiv pentru care va incurajam sa ridicati comenzile din cel mai apropiat sediu Fan Courier pentru a beneficia de transport gratuit.

 (vezi lista sediilor aici: http://www.fancourier.ro/tools/retea/localitati-deservite-fara-km-suplimentari/ )

Apar costuri suplimentare de livrare cu aproximativ 10 lei mai mari in cazul in care se solicita livrare Sambata, fata de livrarile facute in timpul saptamanii.
Serviciul este disponibil numai pentru localitatile in care Fan Courier dispune de centre logistice!

Exemple costuri livrare:

Costul livrarii in timpul saptamanii este de 21.50 lei pentru plicuri de pana in 2 kg.
Costul livrarii in timpul saptamanii este de 22.65 lei pentru colete de pana in 1 kg.
Costul livrarii in timpul saptamanii este de 23.80 lei pentru colete de pana in 2 kg.
Costul livrarii in timpul saptamanii este de 25.00 lei pentru colete de pana in 3 kg.

Cu cat coletul este mai greu si mai voluminos valoarea costurilor de transport creste, acest lucru este datorat politicii de taxare a celor de la Fan Courier!

Termenul de livrare este de aproximativ 24-48 de ore lucratoare de la data preluarii comenzii de catre curier.

Comenzile inregistrate sunt livrate conform informatiilor furnizate in procesul de comanda si confirmate telefonic inaintea expedierii.
Nu expediem nici un colet fara o discutie prealabila (telefonic sau Whatsapp) in care sa avem certitudinea ca puteti primi comanda!
Va rugam sa verificati corectitudinea datelor inscrise, iar in cazul in care ati sesizat erori sau doriti sa modificati ceva in comanda, va rugam sa ne contactati pentru procesarea acesteia, la numarul de telefon: 0724.324.472 sau prin sms / mesaj pe Whatsapp 24/7.

In cazul livrarilor prin curier, acesta va emite pe loc o chitanta pentru suma platita. Aceasta chitanta va reprezenta dovada platii numerar, valabila atat pentru clienti persoane fizice, cat si clienti persoane juridice. EEA SPORT EVENTS SRL nu poate emite ulterior alta chitanta, singura chitanta valabila fiind cea emisa de curier.

Pentru detalii despre livrare, poti contacta direct serviciul de curierat:

FAN Courier, la telefon: 0219336 sau pe site www.fancourier.ro
Pentru FAN Courier, se poate plăti doar numerar la livrare.