Briceag Cold Steel Bushman Pocket

COLD STEEL
284,90 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
COLD STEEL
Cod produs - SKU A016715
Disponibil in 7-10 zile de la comanda

Descriere

Briceag Cold Steel Bushman Pocket

Marime 27cm 

Greutate 187gr

Pocket Bushman a fost proiectat cu un singur scop clar; pentru a crea un briceag robust și de încredere pentru tabără și treburile utilitare. Un briceag pe care te poti baza pentru sarcini dificile în aer liber și aplicații de supraviețuire în situații de urgență, fiind totuși suficient de mic și de la îndemână pentru a încăpea într-un buzunar sau a fi depozitat într-un pachet.

Lama Pocket Bushmans din oțel inoxidabil 4116 crio-stins sub zero este incredibil de durabilă și capabilă să ia (și să țină) o muchie fantastic de ascuțită.

Este lung și lat, cu un vârf ascuțit de agrafă pentru practicitate și versatilitate maxime în domeniu. Pentru mâner am folosit o construcție monobloc făcută celebră de clasicul francez Douk Douk.

O singură foaie de oțel inoxidabil este pliată în jumătate pentru a forma o carcasă pentru lama închisă, oferind de asemenea, rezistența și rigiditatea enormă necesare pentru a completa încuietoarea noastră inovatoare Ram Safe.

Simplitate absolută și caracter practic accesibil, Pocket Bushman este un cuțit pe care te poți baza!

Blocare de siguranță Ram

Proiectat de producătorul personalizat de cuțite Andrew Demko, încuietoarea inovatoare Ram Safe funcționează în tandem cu mânerul monobloc al Pocket Bushman. O bară solidă de oțel se mișcă înainte și înapoi sub tensiunea arcului, în timp ce compresia puternică conduce berbecul înainte în orice moment. Această acțiune înainte menține lama închisă în siguranță atunci când este pliată și deschisă solid atunci când este utilizată.

Când este deschis, încuietoarea inovatoare Ram Safe înclinata se încadrează între raftul lamei și cadrul de oțel, făcându-l incredibil de puternic și se ajustează automat sub presiune, creând un nou blocaj solid care sfidează uzura.


Detalii

SKU
A016715
Categorii
Greutate
0.2 kg
Brand