Cutit Cold Steel SR1 Tanto Point

COLD STEEL
1.369,90 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
COLD STEEL
Cod produs - SKU A016714
Disponibil in 7-10 zile de la comanda

Descriere

Cutit Cold Steel SR1 Tanto Point

Marime 24.13cm

Grerutate 204.12gr

Cold Steel SRK (Cuțit de salvare de supraviețuire) a fost o lamă emblematică în gama noastră de peste 25 de ani.

Cuțitul ales pentru mulți dintre militari, rămâne lama fixă standard a Navy SEAL-urilor în timpul antrenamentului BUDS până astăzi. Când i-am cerut producătorului de cuțite personalizate Andrew Demko să dezvolte un cuțit pliabil tactic de ultimă generație pentru aplicații militare, el sa inspirat din SRK!

SR1 prezintă stilul minimalist, semnătura lui Andrew, fără ornamente sau ornamente, doar un design pur funcțional și practic. SR1 și noul SR1 Tanto sunt făcute pentru muncă.

Fabricați din pulbere de oțel premium american CPM-S35VN, ambii sunt cai de lucru grei, proiectați pentru mediile cele mai dure și neiertătoare.

O lamă bună are nevoie de un mâner bun, așa că mânerul SR1 este fabricat din G-10 premium cu căptușeli de oțel tratate termic. C

u o suprafață cu textura grosieră pentru o prindere sigură chiar și în condiții de frig și umezeală și conturată expert pentru a permite o prindere confortabilă și sigură chiar și atunci când purtați mănuși grele.

Pentru un plus de fiabilitate și liniște sufletească, am echipat SR1 cu mecanismul nostru de blocare Tri-Ad - dovedit de-a lungul timpului că suportă cele mai grave abuzuri, cu rezistență de neegalat la șocuri și impact - făcând din acest cuțit alegerea ideală pentru o lamă de salvare de supraviețuire.

Detalii

SKU
A016714
Categorii
Greutate
0.2 kg
Brand